Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Бургаски инвестиции и проекти |
|
<< Назад | Напред >> |
Параклис "Св. Георги Победоносец" |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
vench |
|
||
Регистриран потребител #779
Регистриран: 24 ное 2012: 18:45съобщения: 1071 |
Нямаше ли такава тема? Не мога да я намеря нещо.. Както и да е, утре ще освещават мястото и ще почват строежа. Ще видим какви срокове ще кажат. Чудя се дали ще сварят за Гергьовден... <връзка> Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
killerch0 |
|
||
Регистриран потребител #592
Регистриран: 19 авг 2012: 11:23съобщения: 125 |
Трябва да е готов за Гергьовден
Всичко над чертата отгоре са пълни глупости Wrestling Roxx T-shirts |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
killerch0 написа ... Трябва да е готов за Гергьовден Да, потвърдиха се очакванията. Ето малко по-подробна информация от днес и няколко снимки. <връзка> По-късно ще едитна и първия пост с още инфо :) Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
супер ме дразни това което се случва с морската всяка тъпотия която някой си науми се набутва някъде из парка щот място има пък и нали е най-якото място в града всичко трябва да е там продължаваме все повече да нареждаме параклисчета до планетариумчета до делфинариумчета и паметничета Бургас няма нужда от каквито и да е параклисчета защото бургазлии не са религиозни още по-малко за сметка на зелени площи градът продължава да се развива навътре, надълбоко, нависоко и на тясно, а всъщност му трябва простор, небе и зеленина ок параклисче защо не го направиха така че да приобщава пространство, да прави красиви и привлекателни и други части на Бургас ... |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Да. Абсолютно на същото мнение съм. Всъщност първоначално не искаха ли да го правят до Летния театър - където е имало лазарет. Така до някъде бих разбрал едно такова решение... ама ако ще е просто някакво случайно място сред зеленина - защо не го направиха в горичката в Меден рудник или в парка във Ветрен... Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
vench |
|
||
И аз съм съгласен (въпреки че окенариумът специално е върху някакви храсти и тръстики по-скоро..)и го казах това, още като чух, че искат да правят параклис. Още повече тоя е на военна тематика, вярно че за жертви от войната, но като цяло на мен войната ми е малко чужда като интерес.. И със сигурност Морската градина не е най-подходящото място, поне някаква логическа връзка да имаше, а те просто го избраха точно защото е куул. Все пак добрата новина е, че мястото (както се вижда на една от снимките) е между дърветата, така че няма да бъде отсечено нито едно дърво. Но самата полянка ще бъде застроена, това е достатъчно... Няма да бъде пресилено, ако днес заявим, че Бургас е най-великият град на света за всички времена! |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
При океанариума говорим за частен инвестиционен интерес. Ако кажеш на инвеститорите "не може там - направете го в Меден рудник" - най-вероятно ще се откажат, но за конкретния случай въобще не е така. Колкото и малко да е това параклисче, не му е там мястото... [ Редактирано 15 мар 2013: 15:35 ] Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
killerch0 |
|
||
Регистриран потребител #592
Регистриран: 19 авг 2012: 11:23съобщения: 125 |
ji, в случая не знам,как си позволяваш да говориш от името на всички Бургазлии. АЗ СЪМ ЗА ТОЗИ ПАРАКЛИС! Всичко над чертата отгоре са пълни глупости Wrestling Roxx T-shirts |
||
Най-отгоре |
|
||
kdkrastev |
|
||
Регистриран потребител #909
Регистриран: 27 яну 2013: 13:45съобщения: 132 |
И аз мисля,че не трябва да се бърза с негативизма. По-добре параклис, отколкото кръчми и дискотеки. | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
killerch0 написа ... ji, в случая не знам,как си позволяваш да говориш от името на всички Бургазлии. АЗ СЪМ ЗА ТОЗИ ПАРАКЛИС! чак пък толкова .... още втората дума в мнението ми е местоимение което определя следващото написано в първо лице единствено число нуждата за запазване на паметта и почитта към героите съм убеден че съществува определено обаче мисля че материалната форма не трябва да бъде изграждана с параклиси от всичките ми приятели и познати се сещам само за един човек който изобщо посещава някакъв вид религиозни храмове и те не са православни отделно от това съм убеден че църквата не е отговор за духовните, моралните, ценностните и екзистенциални въпроси на съвременния човек за мястото на строежа вече казах отворен съм да бъда убеден в различни мнения с доводи [ Редактирано 15 мар 2013: 17:18 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница >> |