Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Градски транспорт в Бургас - настояще и развитие |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
ъ? Общинският превозвач "Бургасбус" ЕООД поема две линии, обслужвани досега от частния превозвач "Бургас волан". Става въпрос за линии с номера 17 - за квартал "Крайморие" и №25 - за квартал "Долно Езерово". Автобусите на "Бургасбус"
ще пътуват за двата квартала от 20-ти февруари, каза за Chernomorie-bg.com зам.-кметът по финанси на общината - Красимир Стойчев. Промяната се налага заради изпълнението на проекта "Интегриран градски транспорт". цялата статия [ Редактирано 07 фев 2013: 10:28 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
sheikh77 |
|
||
Регистриран потребител #188
Регистриран: 16 май 2011: 06:42съобщения: 347 |
Няма Ъ. Свърши им договора. | ||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
"Бургасбус" няма да променя запазения си знак Макар че проектите, класирани на първите места имат определени достойнства, комисията смята, че досегашното лого на фирмата се отличава с безспорни качества - оригиналност на идеята, яснота на концепцията, опростеност, уникалност. Предвид и на това, че досегашно лого се е наложило и е познато на всички потребители на транспортните услуги на "Бургасбус", ръководството на фирмата смята за целесъобразно да продължи да използува и занапред досегашния запазен знак на фирмата. <връзка> {roll} Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
sa_radev |
|
||
Регистриран потребител #784
Регистриран: 30 ное 2012: 17:09Местоположение: Burgas съобщения: 628 |
Без коментар! | ||
Най-отгоре |
|
||
Adder |
|
||
Регистриран потребител #888
Регистриран: 17 яну 2013: 18:56Местоположение: Johnston, RI съобщения: 28 |
Честито ви ново старо лого! :D <връзка> - 4 беше мое ;) и Спирита, Б2019 и Бургасбус все за малко. 3:0 за Бургас срещу мен :D |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
дай да видим и другите две ако не са някаква тайна това за Спирита ми е интересно кога са събирали предложения? |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Adder, на мен ми е интересно и друго. На вас като кандидати - дадоха ли ви някакво обосновано мнение защо след като са обявили конкурс за ново лого - все пак решават да запазят старото си? Според мен и новото лого на Спирита, както и това на Бургас2019 са безумни... Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
Adder |
|
||
Регистриран потребител #888
Регистриран: 17 яну 2013: 18:56Местоположение: Johnston, RI съобщения: 28 |
Като цяло за нито един от 3 проекта нямах нужното време за работа. Всички са недоностчета даже когато правих спирита бях на ски... така, че нямам претенции за качество...просто някакви идеи набързо направени са всички проекти. За съжеление работя приоритетно върху неща, за които се плаща едекватно. Само за Бургас бус имах малко повечко време и съм доволен от това, което се получи. Това е бяха за Spirit of Burgas. Там нещата бяха pro bono, оказа се че няколко дизайнера са пожелали да им преправят идентичността безплатно и в общи линии всеки си предложи идеите. Другите са адаша Иван Христов (http://www.fontan2.com). Стеф (http://chin2off.prosite.com/) и Климент Калчев. :) Все добри дизайнери. Това са моите неща - <връзка> <връзка> Бургас 2019-та <връзка> това може би е най-слабото от 3те неща които правих. Идеята ми принципно мисля, че е добра...просто нямах по-добро решение на момента. Иначе за Бургасбус - Никаква комуникация нямам с тях. Даже отговор не получих, когато ги питах дали ще участвам изобщо защото, моето предложение го пуснах в 3-4 сутринта след след деня на крайния срок. Принципно те са си в правото да запазят стария знак, след конкурса. Така се случи и с доста по сериозни конкурси (GAP clothing и DeviantArt мисля) Може би ще пробвам да ги помоля, дали ще искат, да ми го дадат малко да го постегна. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
непременно пробвай да се свържеш с Бургасбус за старото лого ако имаш време за него .... поздравления за ентусиазма |
||
Най-отгоре |
|
||
WarKiller |
|
||
Регистриран потребител #16
Регистриран: 05 окт 2008: 14:38съобщения: 840 |
Концепцията ти за Спирит-а ми харесва много. Поздравления и от мен.
Изработка на сайт Бургас |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |