Форуми
burgas1.org :: Форуми :: Бургас :: Всичко за Бургас |
|
<< Назад | Напред >> |
Градски транспорт в Бургас - настояще и развитие |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji, WarKiller, Elkisa, simonkurt
|
Автор | Отговор | ||
pisna_mi |
|
||
Регистриран потребител #1202
Регистриран: 17 апр 2013: 18:42съобщения: 1 |
За Adder : ................В резултат на гласуването, комисията обявява за победители проект №4 с автор Иван Д. Манолов и проект №5 с автор Николай Б. Димитров................... ............ Очакваме авторите на четирите предложения да се свържат с нас на тел. 056/841805, за информация за получаване на спечелените награди.............. Бургасбус ти е отговорил : <връзка> , <връзка> [ Редактирано 17 апр 2013: 18:57 ] {roll} |
||
Най-отгоре |
|
||
Adder |
|
||
Регистриран потребител #888
Регистриран: 17 яну 2013: 18:56Местоположение: Johnston, RI съобщения: 28 |
Явно не достигна ентусиазма. Нищо, има време за промени и във визуалната част. Важното е, че поне има развитие по отношение на материалната. | ||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
Регистриран потребител #1
Регистриран: 16 сеп 2008: 21:58съобщения: 3888 |
ю-хуууууууууууу В същото време железопътният транспорт е екологичен, безопасен и обществен. Еколозите предложиха при анализ на нов инфраструктурен проект да бъдат разглеждани и железопътни алтернативи, както и концесиониране на малки линии, като например „Бургас – Поморие“, за което дори е заявен интерес. Транспортният министър Кристиан Кръстев коментира, че подкрепя идеята за концесии и поиска желаещите да представят конкретните си предложения, в които е направен и анализ на позитивите от отдаването на железницата на концесия, в министерството. <връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
пускам го тук мисля че е достатъчно подходяща тема Община Бургас кани всички граждани и заинтересовани страни на обществено обсъждане на стратегически План за устойчива градска мобилност 2014-2020, което ще се проведе на 16 Януари- Четвъртък от 16:00 в заседателната зала на Община Бургас.
<връзка> |
||
Най-отгоре |
|
||
noemis |
|
||
noemis Регистриран потребител #2
Регистриран: 17 сеп 2008: 11:22съобщения: 3431 |
Общината с анкета за транспорта в Бургас и градската мобилност С идеята да сондираме мнението на гражданите за развитието на мобилността в град Бургас, предоставяме на всички желаещи възможността да попълнят: АНКЕТА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПРИОРИТЕТИТЕ НА ОБЩИНА БУРГАС В ОБЛАСТТА НА ТРАНСПОРТНАТА ПОЛИТИКА В ПЕРИОДА 2014 - 2020 Г. Тя е достъпна на следния линк: ОНЛАЙН АНКЕТА или в сайта на Община Бургас в раздел Интегриран градски транспорт. Анкетата се провежда във връзка с подготовката на План за действие, който да предложи приоритети за развитието на града в сферата на транспорта и градската мобилност. Резултатите ще бъдат взети под внимание и обсъдени от експерти и изпълнителите на Плана за устойчива градска мобилност 2014 - 2020, за да бъдат отразени при определянето на конкретните мерки, които ще залегнат в стратегическия документ. цялата статия Велосипедът не само начин на придвижване - това е и начин на живот. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
хора опитах да начертая различна схема на градския транспорт погледнете дали е ок <връзка> [ Редактирано 08 май 2017: 11:23 ] |
||
Най-отгоре |
|
||
tobli |
|
||
Регистриран потребител #82
Регистриран: 17 юни 2010: 10:15съобщения: 449 |
Не знам дали е правилна, но е много по-лесна за ориентиране. Малко на схема на метро ми прилича. Но определено ще допадне повече на туристите от сегашния и вид на плетеница.
az |
||
Най-отгоре |
|
||
Adder |
|
||
Здравейте, Преди месец се прибрах в родния Бургас и малко се уплаших от картите за градски транспорт. Писах на Бургасбус и докато чакам отговор започнах работа по картата. Виждам, че и вие сте работили в тази посока. Ето работна версия на моята. – <връзка> Цветовете на линиите и много детайли не са финализирани. В момента е някъде на средата на работа. Ще трябва да работя и върхо инконки и тн. Идеята ми е да я докарам до нивото на - <връзка> <връзка> или лондонското метро. Ако е възможно да я прегледате за грешки, не съм сигурен за имената на спирките, може да съм пропуснал някоя и други неточности. |
||
Най-отгоре |
|
||
ji |
|
||
поздравление за усилията твоята карта е в пъти по-добра от бургасбуската имаш доста неточности в имената на спирките трябва да си ги прегледаш сам защото наистина са много можеш да ползваш нашата карта за сравнение там също има няколко грешки, но мисля че поне имената на спирките са ок мога да кажа, че при правенето на нашата гледахме цветовете на линиите да съвпадат приблизително с тези на бургас бус, защото хората вече са свикнали донякъде това, което виждам като пропуск е липсата на линиите 81 и 82 (отбиват по ген. Вазов в Комлука), както и 9а (към Върли Бряг) останалото изглежда ок |
||
Най-отгоре |
|
||
Adder |
|
||
Благодаря, Да, късно я видях вашата и в момента е микс от няколко източника. Също така ми липсват имена на самите спирки, особено по пътя на 7мицата към Долно Езерово и Лозово. Ще ги направя червени, ако случайно знаете имената. Да попитам за цветовете - Има ли ги някъде другаде освен на картата? като табели на автобусите или спирките? Като цяло липсва каквато и да е wayfinding система по спирките с изключение на картата. Особено около автогара Юг предполагам е трудно да разбереш на коя спирка трябва да застанеш. Особено за чужденец |
||
Най-отгоре |
|
||
Отиди на страница << >> |